KosmoOil Logo

Kosmo Oil

Bronze Sponsor Euro 2022

About Kosmo Oil

Brandul Kosmo Oil® a fost lansat pe piata din anul 2008. Despre produsele Kosmo Oil® se stie că sunt eficiente, că-și fac treaba bine, că primești exact ceea ce scrie pe etichetă și nu altceva și că raportul calitate-preț este extrem de bun. Ele vin in intampinarea clientilor ce aleg revenirea la natural si se integreaza perfect in cerintele acestora.

Rețetele gândite si create de Kosmo Line Spa sunt inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci din Romania si notificate la nivel European. La ora actuala marca Kosmo Oil® detine un portofoliu de peste100 produse cosmetice naturale ce includ uleiuri, creme, geluri, grupate pe categorii terapeutice. Ele acopera toate nevoile unui teraput, fiind produse destinate tratarii pacientilor cu dureri, cu celulita, cu pielea imbatranita sau uscata si desevesc toate tipurile de proceduri aplicate prin masaj.

Toate cosmeticele Kosmo Oil®, contin pricipii active naturale, in mare parte ECO-Certificate, achizitionate din laboratoare de prestigiu din Franta, Germania, Elvetia, Spania.  Produsele KOSMO OIL® fiind formulate pe baza de uleiuri vegetale ajuta la refacerea epidermei uscate si conduc la difuzarea rapida a amestecului in piele. In plus, produsele KOSMO OIL® se disting printr-o foatre buna compatibilitate epidermica datorita continutului bogat in uleiuri vegetale 100% naturale si uleiuri esentiale care le garanteaza eficacitatea. Ele nu contin coloranti, nu contin parabeni si nu contin parfumuri, motiv pentru care sunt apreciate de toti clientii nostri.

Produsele Kosmo Oil® corespund cerintelor saloanelor de infrumusetare, centrelor spa, salilor de fitness, cabinetelor de terapie si se disting atat prin calitate, cat si prin preturi competitive. Totodată dorim să oferim utilizatorilor o alternativă de a crea un mediu de lucru mai sănătos, fără a compromite calitatea actului terapeutic.

Clientii Kosmo Line Spa sunt pretentiosi, foarte bine documentati si cu dorinta de a utiliza produse naturale. Deviza noastra este ca fiecare produs trebuie să își găsească clienți mulțumiți de investiția făcută in cosmeticele Kosmo Oil®.

 

Questions?

We are here!

Founders

Daliana Sandu

English // Romanian

Julien Elis

English // French // Spanish

Elvira Gentile

Italian

Tony Sandu

English // Romanian

Team Leaders

Pawel Lamparski

🇵🇱 Team Leader Poland

Ludovic Maire

🇫🇷 Team Leader France

Kshetra Bahadur Tamang (Suman)

🇳🇵 Team Leader Nepal

Mihaela Niculae

🇲🇹 Team Leader Malta

Juan José Ariet

🇦🇷 Team Leader Argentina – South America

Login

we are almost full

Registration deadline

1 May 2024

Options deadlines
15 April 2024
1 May 2024
20 May 2024